Tu intalnesti persoana potrivita, noi luminam cerul cu artificii

Seara nuntii este un eveniment important din viata cuplurilor si fiecare detaliu este atent organizat in colaborare cu numerosi profesionisti. Un moment cu adevărat fenomenal
și memorabil pentru petrecerea de nuntă este spectacolul de artificii.

Compania Piromania pune la dispoziția clienților numeroase tipuri de echipamente pirotehnice utilizate în proiectarea unui spectacol de artificii destinat să impresioneze. Transformă petrecerea de nuntă într-o poveste de neuitat

Compania Piromania ofera servicii pirotehnice autorizate pentru jocuri sofisticate de artificii. Suntem certificați să utilizăm în condiții de maxima siguranță produse si amestecuri pirotehnice pentru orice tip de eveniment.

Pentru seara nuntii sunt recomandate artificiile de interior cat si cele de exterior. Acțiunea artificiilor de interior este de intensitate moderata si cu timp de ardere scazut (in jur de 20 de secunde). Pentru stabilirea conditiilor ce trebuie respectate in privinta utilizarii unor astfel de dispozitive, magazinul online Focuri De Artificii pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta, proiectare si actionare cu ajutorul unei echipe specializate si cu experienta in domeniul pirotehniei.

Experienta valorificata in peste 19 ani de activitate

Sc Piromania International Srl este unul dintre principalii furnizori din Romania de artificii de nunta
si se implica cu seriozitate in organizarea celor mai creative momente prin spectacole de lumini combinand perfect arta si stiinta echipamentelor pirotehnice.

Produse din categoria artificii de nunta disponibile prin SC Piromania International SRL

Pachete artificii de interior

In gama serviciilor destinate artificiilor de nunta ale companiei Focuri de Artificii
se afla pachete promotionale apreciate de numerosi clienti: