Din pasiunea pentru arta si stiinta
am creat Focuri de Artificii

Piromania este unul dintre principalii furnizori de servicii
de pirotehnie, efecte speciale și spectacole de artificii din Romania.

Ce sunt artificiile?

Artificiile sunt dispozitive pirotehnice explozibile de intensitate scazuta utilizate la numeroase evenimente (nunta, botez, petreceri private etc.) cu rolul de a crea momente spectaculoase, luminoase si animate de zgomotul acestora. Pe langa faptul ca artificiile sunt un produs foarte utilizat cu ocazia anumitor evenimente speciale, insasi spectacolele de artificii au devenit un obicei important al lumii contemporane.

Principalele caracteristici ale artificiilor sunt:

  • Orice model este raportat la 4 efecte principale: zgomot, lumina, fum si/sau materiale zburatoare (de exemplu conffeti);
  • Dispun de o gama variata de culori: verde, galben, rosu, portocaliu, albastru, violet si argintiu;
  • Sunt utilizate in numeroase parade si celebrari religioase, culturale sau sociale;
  • Sunt intrebuintate ca semnale de avertizare (in diferite drumetii sau interventii de salvare) deoarece produc efecte variate de lumina si culori;
  • In functie de performanta lor se impart in cele la nivelul solului si cele aeriene. Cele aeriene pot dispune de un sistem de propulsie de tip racheta sau pot fi catapultate catre cer;
  • Pentru copii exista acele artificii decorative cu flacara vie ce scanteiaza usor (dar chiar si asa este recomandata atentie deosebita din partea adultilor!).

O istorie de peste 1300 de ani pentru artificii

Artificiile sunt atestate istoric inca din secolul 7 si au fost inventate in China odata cu descoperirea prafului de pusca. Inca de pe atunci erau utilizate in numeroase activitati si festivaluri si ulterior din China au fost raspandite si integrate in alte culturi si societati si pe tot parcursul dezvoltarii lor artificiile au ajuns sa combine numeroase tehnici complexe intre arta confectionarii si utilizarii si stiinta si rigurozitatea din timpul productiei lor. De aceea, peste tot in lume atat pirotehnicienii cat si companiile specializate in comercializarea acestor produse sunt respectate datorita numeroaselor cunostinte despre tehnicile complexe de montare si declansare a artificiilor.

Un partener de incredere

FOCURI DE ARTIFICII apartine  SC Piromania International SRL care reuseste sa isi pastreze pe piata de profil din Romania renumele si este un important partener de incredere in vederea organizarii celor mai exceptionale concepte de artificii. Tehnologia adaptata cerintelor si standardelor in vigoare corespunde calitatii produselor utilizate in conformitate cu creativitatea si devotamentul angajatilor ce reusesc sa transforme fiecare eveniment intr-un adevarat spectacol cu efecte pirotehnice, in conditii de maxima securitate.

Fiecare detaliu necesita a fi discutat cu atentie cu o echipa de specialisti astfel incat artificiile utilizate sa fie cat mai adaptate spatiului de desfasurare al evenimentului. Focuri de Artificii asigura proptitudine, seriozitate si profesionalism pentru ca orice eveniment sa beneficieze de un partener de incredere si implicit de siguranta si calitate. Expertii companiei lucreaza in colaborare cu pirotehnisti cu experienta si creaza cel mai reusit spectacol in functie si de bugetul alocat.

Focuri de Artificii cu adevarat importante

Focuri de Artificii este compania din mediul online implicata in numeroase ocazii si evenimente in care jocurile de lumini sau focurile de artificii transforma serile participantilor in momente de neuitat si toate sentimentele explodeaza odata cu stralucirea culorilor si fiecare tresare de zgomotul ce alunga spiritele rele, cum se zice in popor.

Foc de artificii Magic Piro

Dispune de un element simbolic pentru sol (in forma de inima, realizata din componente pirotehnice incadrate intre 2 vulcani-artificii). Sunt considerate impresionante datorita miscarii ritmice si uniforme a fiecarui foc in parte ce creeaza efecte vizuale speciale si un spectacol complex de artificii. Orice petrecere este luminata de fericire datorita efectele vizuale de la sol si de cele aeriene ale acestui pachet deosebit de artificii.

1650 € +TVA

Fantezii explozive

Pentru seara nuntii sunt recomandate artificiile de interior cat si cele de exterior. Acțiunea artificiilor de interior este de intensitate moderata si cu timp de ardere scazut (in jur de 20 de secunde). Pentru stabilirea conditiilor ce trebuie respectate in privinta utilizarii unor astfel de dispozitive, magazinul online Focuri De Artificii pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta, proiectare si actionare cu ajutorul unei echipe specializate si cu experienta in domeniul pirotehniei.

2500 € +TVA