Un spectacol magistral de efecte speciale

Piromania este unul dintre principalii furnizori de servicii de pirotehnie si focuri de artificii din Romania.

Experienta acumulata in peste 19 ani  de activitate este un factor pentru care toate evenimentele, organizate in parteneriat cu magazinul online Focuri de Artificii sunt transformate in momente memorabile.

Datorita serviciilor profesioniste si unei echipe calificate de pirotehnisti, Piromania este un partener de incredere pentru gasirea celor mai bune solutii de entertainment destinate petrecerilor de nunta, botez, majoratelor precum si evenimentelor corporate, spectacolelor de televiziune sau de alt gen.

Serviciile pirotehnice din categoria artificii sunt combinate cu numeroase tipuri de efecte speciale ce au rolul sa surprinda toti invitatii si participantii si impreuna sa reusim sa organizam evenimente deosebite.

Fiecare fantezie devine un spectacol pentru Piromania

Magia unei atmosfere de vis rezulta din colaborarea cu profesionisti in furnizarea unei serii variate de servicii din categoria efectelor speciale. Fie ca vorbim despre efecte speciale de lumini, sunet, confetti, flacari, fum sau baloane de sapun, fiecare detaliu este important pentru a transforma orice petrecere intr-un spectacol magistral cu efecte speciale.

Efecte speciale lumini

Piromania va propune o alternativa eleganta la artificiile de interior de la valsul mirilor si anume coloanele de fum vertical iluminate cu led de diferite culori (rosu,verde si albastru),leduri care produc si diferite efecte luminoase gen stroboscop. Aceste echipamente de lumini si fum se pot folosi si in combinatie cu efectele de fum greu asa incat veti avea un moment memorabil in ceea ce priveste primul dans. Efectele magistrale ale jocurilor de lumini incita atmosfera petrecerii si buna-dispozitie a invitatilor.

Efecte speciale fum

Sunt dispozitive ce au integrate in functionarea lor sisteme de generare fum pe baza de gheata carbonica sau solutii speciale de fum. Ideal pentru petrecerile unde exista un ring de dans, fumul poate fi utilizat la nivelul solului sau in combinatie cu jocuri de lumini, fapt ce asigura clipe de poveste si o atmosfera feerica. O caracteristica importanta a efectelor speciale de fum consta in faptul ca nu afecteaza respiratia si nici nu lasa urme pe haine, dar este important de stiut ca aceste echipamente sa fie utilizate doar sub supravegherea unor profesionisti pentru a putea controla corespunzator fiecare functie a acestor echipamente;

Efecte speciale flacari

Echipamentele folosite in cadrul petrecerilor incendiare provin de la cei mai buni producatori de efecte speciale din domeniu si sunt omologate sub toate aspectele. Cu toate acestea este recomandata utilizarea lor dupa o analiza atenta a tuturor parametrilor importanti de instalare si actionare. Din acest motiv, prin serviciile companiei Piromania se asigura consultanta pentru respectarea tuturor legilor in vigoare in legatura cu utilizarea echipamentelor pirotehnice si de efecte speciale.

Efecte speciale confetti

Reprezinta solutia ideala pentru petrecerile cu copii sau pentru baluri. Sunt materiale de hartie in forma de cerculete sau fasii si sunt activate fie manual, fie prin intermediul unor tunuri. Calitatea lor consta in faptul ca surprind anumite momente din timpul petrecerii oferind un plus de savoare distractiei si bunei-dispozitii. Au o arie mare de utilizare (de la competitii sportive, parade, carnavaluri si orice sarbatoare) si un istoric ce dateaza inca din Evul Mediu;

Efecte baloane de sapun

Desi sunt fragile si sensibile, baloanele de sapun sunt solutia ideala pentru momentele dedicate unei atmosfere de poveste si anima clipele petrecute pe ringul de dans. In prezent, exista numeroase echipamente ce pot fi controlate prin sistem Wi-Fi si dispun de numeroase caracteristici in functie de marimea baloanelor sau timpul de actionare al acestor echipamente.