Arta spectacolului pirotehnic

Lucrăm în domeniul artificiilor de interior si de exterior din anul 2003. Experienta echipei Piromania ne recomandă printre cele mai importante companii de pe piata competitiva a organizarii de evenimente pirotehnice si suntem mandri sa recunoastem asta.

Am dezvoltat o serie de concepte unice disponibile printr-o gamă variata de servicii asigurate de echipa noastră de pirotehnisti (specialisti in coregrafia jocului de artificii).

PIROMANIA este solutia celor mai reusite spectacole de artificii si, impreuna cu specialistii echipamentelor de sunete sau lumini, ridicam focurile de artificii la rangul de arta. Creativitatea, devotamentul, siguranta, implicarea activa si manageriala sunt elemente-cheie ale calitatii serviciilor noastre si impreuna cu dumneavoastra putem realiza un eveniment de succes.

Iubim artificiile si tot ce tine de domeniul pirotehniei. Din pasiune pentru aceasta arta am dezvoltat un program de business fundamentat pe daruire si profesionalism in toti acesti ani de activitate.

Servicii de 5 stele

Oferta noastra cuprinde cele mai avantajoase pachete din categoria Artficii pentru nunta, Focuri de Artificii si Efecte Speciale. Garantam calitatea acestor servicii prin oferte personalizate pentru evenimente si prin respectarea tuturor standardelor de siguranta si garantie, atat la nivel national cat si international. Artificiile sunt prezente in numeroase ocazii dedicate celebrarii anumitor evenimente din vietile noastre. Beneficiati de cele mai bune oferte de la PIROMANIA!

Organizari de evenimente pirotehnice

Piromania este o companie romaneasca care se ocupa cu orgaizarea de spectacole pirotehnice de interior sau exterior precum si cu servicii de efecte speciale destinate spectacolelor de mica/mare anvergura sau de televiziune. Din experienta noastra am invatat ca succesul unui eveniment este direct proportional cu atentia acordata fiecarui detaliu in parte. Organizarea unui eveniment presupune o echipa de management competitiva, furnizori de produse si servicii de calitate si o echipa de pirotehnisti specializati si creativi.

Implicare si ingeniozitate

Departamentul de Servicii Clienti lucreaza impreuna cu cel de Marketing pentru promovarea si comercializarea pachetelor de artificii si efecte speciale propuse de catre echipa de tehnicieni in concordanta cu nevoile si cerintele clientilor. Profesionalismul, ingeniozitatea si adaptabilitatea sunt apreciate in randul partenerilor nostri ce apeleaza la serviciile Piromania pentru organizarea de evenimente si festivitati de profil.

Efectul PIROMANIA – Bucuria si succesul clientilor din Romania

Intotdeauna am sarbatorit succcesul si implinirile profesionale sau personale ale clientilor nostri impreuna cu acestia. Cu siguranta oricine beneficiaza de toate aceste momente memorabile si pline de viata concepute de noi sub numele de efectul Piromania, descopera pasiunea pentru jocurile complexe de efecte speciale combinate cu tot felul de ehipamente si dispozitive pirotehnice.

Magazinul online Focuri de Artificii este o subdiviziune a SC PIROMANIA SRL. Prin intermediul site-ului FocuriDeArtificii ne propunem in fiecare zi sa contribuim la implinirea tuturor dorintelor si cerintelor dumneavoastra in privinta organizarii celor mai frumoase spectacole de artifcii si evenimente.

Evenimente personalizate in functie de cerintele clientului

Piata organizarii de evenimente este competitiva, dar Piromania reuseste sa indeplineasca toate criteriile si este recunoscuta pentru asta. Am colaborat cu clienti si parteneri importanti din numeroase domenii profesionale si reusim sa avem rezultate favorabile datorita performantelor departamentului de Management si leadership-ului de valoare.

Perfectiunea unui eveniment poate fi atinsa printr-o buna organizare si atentie sporita la toate detaliile. Ascensiunea profesionala sau succesul personal trebuie sarbatorite in concordanta cu dinamica evolutiei produselor noastre. Alegeti cele mai bune oferte si descoperiti ca Piromania este partenerul ideal pentru implinirea dorintelor intr-o maniera personalizata si adaptata cerintelor dumneavoastra

Artificiile sunt esenta oricarei petreceri reusite. Acestea incanta si cele mai rafinate gusturi si surprind un obicei contemporan foarte apreciat in zilele noastre: celebrarea vietii alaturi de cei dragi. Exploziile de culoare simbolizeaza succesul si maretia personalitatii dumneavoastra

FOCURI DE ARTIFICII dezvolta servicii de calitate pe piata organizarii de evenimente si comercializeaza echipamente ce aduc un plus substantial de culoare petrecerilor in care se implica in mod proactiv.

Focuri de Artificii pentru evenimente de neuitat

Contactati specialistii PIROMANIA si stabiliti impreuna beneficiile pachetului de servicii dorit. Focuri de Artificii exceleaza prin Servicii de Consultanta fundamentate pe promptitudine, seriozitate si profesionalism pentru ca dumneavoastra sa reusiti sa va organizati evenimentul perfect.

Contact